A Fény Galaktikus Föderációja és Blossom Goodchild

közti beszélgetés összefoglalója

2012. június 24.

téma: A felemelkedés folyamata II.

Biztosíthatunk benneteket, az elkövetkező idők eseményei teljes mértékben az emberiséget hivatottak szolgálni. Ha ennek folyamatosan tudatában vagytok, akkor a belső béke hatja át lelketeket és ezt a belső békét kell megőriznetek ezekben a különleges időkben. Sokan közületek valóban összezavarodtak a sok jövendölés és a különböző források eltérő üzenetei miatt. De újból szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ha a szívetek középpontjában tartózkodtok és csakis a szívetek igaz hangjára hallgattok, akkor rögtön egy olyan magas szintre kerültök, ami rendkívüli nyugalommal tölt el benneteket. Az előttetek álló hónapokban a rezgések hullámzásai magával ragadnak mindnyájatokat és vezetni fognak benneteket, hogy a „jobbik énetek” teljesedjen ki. Lelkesen fedezhetitek majd föl ezt a bennetek rejlő pozitív oldalt. Ennek eléréséhez elegendő, ha érzitek szívetekben a kívánságot, hogy jogotok van azzá válnotok, akik már régóta vagytok.

Megpróbáljuk ezt még jobban elmagyarázni: Az elkövetkező időkben nagyon sok esemény bekövetkezésére számítotok. Ez természetesen érthető és mi is úgy látjuk, sok minden fog történni. De még egyszer felhívnánk a figyelmet, hogy sokan azt várják, a változások mind rajtuk kívül fognak megtörténni. Valóban lesznek olyan külső események, amin mindenki elámul majd és amiket teljes szívvel, boldogan megünnepelhettek, mert nem volt részetek eddig ilyenben. Azonban részletkérdés, hogy ezek az események milyen sorrendben történnek majd, kétségkívül a listán lesz, hogy felajánljuk létezésünk felfedését mindenki előtt. Ez miatt nagy érzelmi kavalkád várható. Azok, akik már várnak ránk ismerik szándékainkat és igen, sokan tudatában vannak, kik vagyunk. De azt is el kell fogadnotok, hogy nagyon sokan vannak azok is, akik létezésünkről abszolút semmit sem tudnak! A mozivásznak előtt ülve, a sötétség tapasztalatait szívták magukba. Ők nem tudnak minket úgy elfogadni, mint ti, ezért tőletek eltérően fognak reagálni és ez miatt közületek sokan csalódottak lehetnek. Mérlegeljétek ezt a lehetőséget. Azoktól, akik segítenének a minket még nem ismerőknek a megértés folyamatában azt kérjük, jól gondolják át, mert még ha nyilvánvalóvá válik is mindenki számára, hogy kik vagyunk valójában, még ebben az esetben is, ez a tény hatalmas félelmet válthat ki az emberekből.

A lényeg, akik a felemelkedés útján járnak és ennek tudatában vannak, az események szerint az év második felében felemelkednek, ha ez mellett döntenek. Ennek megfelelően a bennetek zajló változásokat nagyon erősen érzékelitek majd. Ez a kiteljesedő „jobb” oldalatok nagyon jó érzéssel tölt el majd benneteket. Énetek ebben a részében nagyon kellemesen fogjátok magatokat érezni, mintha otthon volnátok. A változások bennetek mennek végbe! Ez a belső változás vezet el a többi változás felismeréséhez. Ez egyszerűen megtörténik, de még nem jött el a cél előtti hajrázás ideje, de hamarosan az is itt lesz.  Lesznek, ill. jó volna, ha lennének olyan időszakok, amikor azt érzitek növekedett, fejlődött a lelketek és képzelőerőtök lehetővé teszi, hogy hatalmas és nagyszerű harcosoknak érezzétek magatokat, akik valójában vagytok. Ebbe az érzésbe olvadtok bele már egy ideje, de ez egy hosszú út és talán féltek is elhinni kik is vagytok igazából, de lépésről-lépésre haladva növekedni fog veletek lelketek ereje is. Ekkor visszaérkezik hozzátok emlékeitek nagy része, ez lesz a nagy pillanat, amikor mélyen átlélegzitek az életet és emlékezni fogtok. Ez az emlék nem olyan típusú lesz, ami egy bizonyos napról szólna, hanem az érzésre való emlékezés lesz, hogy ismeritek az igazságot, ismeritek önmagatokat és ismeritek az isteni erőtöket.

A hamis képzetek összeomlanak, mint egy fal és az eddigi elkendőzésekre is fény derül. Visszaszerzitek isteni erőtöket, szívetek egy magasabb szintre ragad el benneteket, átlélegzitek az életet magát és egy olyan rezgési szintről tekintetek körbe, ami egy sokkal átfogóbb képet nyújt az életről. Itt nincs kivétel, ez megtörténik mindenkivel, mert minden és mindenki felemelkedik. Nem maradhat egy szikrányi energia sem, ami nem mozdul el, ahogy egy atom sem kerülheti el a felemelkedés folyamatát. De meg kell értenetek, nem lehet nagy ugrásokat tenni fölfelé a szintek között, ha valaki a létra 3. fokán áll, nem ugorhat hirtelen a 15. fokra. A szív állapotától és felkészültségétől függően, a 3. fokról a 4. és 7. szint közötti fokokra lehetséges az ugrás. A 3-4. szintről a 8-nál magasabb szintre érkezés túl megterhelő lenne az egyén számára. Ugyanígy, aki pedig lehet jelenleg a 8. vagy 9. szinten van, szintén szívének állapotától és felkészültségétől függően a 18-20. szintig ugorhat föl, ami azonban egy gyorsabb emelkedést jelent, mint a 3-4. szintről kiindulva. Erről tudnotok kell. Nincs helyes vagy helytelen út. Nincsen ítélkezés. Itt csak a szeretet játszik szerepet. Hiszen Istentől származó a jog, hogy mindenki a saját ütemében fejlődhessen. Ha valaki egy bizonyos célt követ, meglehet másvalakit ugyanaz a cél egyáltalán nem lelkesíti. Így nem is létezhet helyes és helytelen út, csak az adott személy számára megfelelő ösvény, mert ő örök létének ebben a pillanatában egyszerűen egy másik tapasztalási lehetőséget választott magának. Az élet vég nélküli kedves Csillagtestvéreink, nincs vége számotokra sem!

Életetek kiteljesedése folytatódik tovább és tovább és tovább és tovább. Ti választjátok meg, milyen tapasztalatot szeretnétek gyűjteni, kezetekben a döntés. De jelenleg tapasztalásaitok legkedvezőbb pillanata érkezett el, mert sokan-sokan-sokan egymásra találtatok, hogy magával az élet növekedésével összeegyeztethető módon előbbre jussatok. Sok-sok idővel ezelőtt eme megegyezés meghozatala mellett döntöttetek. Mégis bármikor megvan a lehetőség a „szerződés” felbontására, annak ellenére, hogy ez a megállapodás egy másik tér-idő intervallumban fogalmazódott meg, senkit sem köt egy ilyen típusú megegyezés, ha úgy döntene egy bizonyos időpontban: irányt vált, tehát kiszáll a megállapodásból. Itt sokkal inkább az időponton van a hangsúly: Ha meggondolja magát valaki, hiszen gyakorlatilag elkerülhetetlen, hogy egy megegyezés felbontását átgondolná az ember és a saját jövőjében dönt róla, betartja-e a megállapodást, mert „most” van „akkor”, ez nyilván előnyt jelent, mintha döntését egy korábbi időpontban tette volna meg. (Fordító megjegyzése: Egyszerűbb később kiszállni, mint bele sem kezdeni.)

Összefoglalva a lényeg, hogy a külső változások mellett, nagy figyelmet érdemelnek a belső változások, kibontakozások is.

Fény és Szeretet!

Csatornázó: Blossom Goodchild © Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Website: Blossom Goodchild