A Fény Galaktikus Föderációja és

Blossom Goodchild közti beszélgetés összefoglalója

2012. június 14.

téma: A felemelkedés folyamata

A felemelkedés során mi is úgy látjuk, hogy a Földön maradtok, annak ellenére, hogy egy magasabb dimenzióba emelkedtek, miközben mindenki számára világossá válik, hogy ki kicsoda valójában. Sokan azt remélik, egy bizonyos napon egyszer csak varázsütésre minden megváltozik… és máris „csodaországban” találják magukat, ahonnan minden eltűnt, amire már nincsen szükség és napjuk minden pillanatát egy eksztatikus állapotban tölthetik. Sajnos addig, amíg egy 3D-s világban léteztek, képtelenek vagytok megérteni, hogy mit jelent a magasabb dimenziós LÉT. Hogy ezt jobban megértsétek, egy példa: ha egy lélek a Földön él és szelleme elhagyja ezt a létsíkot, miközben fizikai testét maga mögött hagyja, nem válik hirtelen angyallá! De tudnotok kell, ha egyesek angyalszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, akkor ezt az állapotot újra magukra öltik. Ez mindenkinél más, a lélek fejlettségi szintjétől függ. Hogy hol eszmél magára egy lélek, az talán már egy másik síkon lesz, talán lesznek ott új segítők, akik beavatnak majd mindenbe. De, hogy ki mennyire képes befogadni az új információt, az teljes mértékben a lélek elért fejlettségi fokától függ. Lehet, az az érzésetek támad, meglátogattok egy másik létállapotot, amit viszont nem fogad be a lélek: ilyenkor úgymond fölöslegesen használjátok a liftet, hiszen amikor kiszállnátok, nem nyílik ki majd az ajtó. Ez azt jelenti, nem lehet egyszerűen bárhol, egy másik állapotba átugrani, amire nem kész a lelketek. Ezért világosítanak fel majd benneteket, hogy hova érkeztetek. Ezzel a magyarázattal próbáljuk számotokra érthetővé tenni a felemelkedés folyamatát.

Ez az elkerülhetetlen esemény bizonyára sokak számára nagy horderejű lesz. De mondjátok meg őszintén, veszélyérzetet kelt ez bennetek? Természetesen nem szabadna, hiszen meg kell végre értenetek, ti vagytok azok, akik útirányt szabnak. A felemelkedés tulajdonképpen a tudat megváltozása, olyan szükséges Földet érintő változásokkal kísérve, amik lehetővé teszik ezt. Blossom, kérdésedet a pólusváltásról nem tudjuk megválaszolni, nem azért mert el akarnánk hallgatni előletek, hanem, mert ez csak egy lehetőség, de nem bizonyosság. Sok dolog, amiből kiindultunk, hogy be fog következni nem történt meg. Ennek számtalan oka van. Az egyik ok, a tudat folyamatos tágulása. Még mindig nem értettétek meg teljesen, mekkora ereje lehet a tömegek összehangolt teremtő gondolatának. Annak tudatában vagytok, hogy mágneses pólusaitok mozgásban vannak. Ez már jelzés értékű, hogy mi játszódik le bolygótokon és bolygótok belsejében, most még csak egy könnyedebb ütemben, de semmi esetre sem neveznénk ezt katasztrofálisnak! Ezzel kapcsolatban ne bocsátkozzatok találgatásokba, mert az több kárt okozna, mint hasznot. Értsétek meg végre, hiába vannak időben ilyen közel a változások, nem vagyunk látnokok és mi sem tudjuk pontosan leírni, mire lehet számítani. Tehát miden attól függ, hogy hogyan reagáltok, mert ez befolyásolja a következő lépést, mint egy sakkjátszmában. Addig, amíg nem lépett mindkét játékos, addig lehetetlenség az eredményt előre megjósolni, mert ez rajtatok múlik! Ez vonatkozik a kérdésedre is: tőletek, a tudatotoktól függ, hogy lesznek-e nagy változások a mágneses teret illetően. Már benne vagytok a teremtésben, értitek? Már benne ültök a hajóban, ti döntötök, milyen döntést hoztok, hogyan-merre kormányozzátok hajótokat! Nagyon fontos, hogy ezt megértsétek, kedves Testvéreim! Nem azért vagyunk itt, hogy helyettetek változtassunk a dolgokon. Ti vagytok, akik megváltoztatjátok őket, méghozzá azzal, ahogyan az eljövendő eseményeket kezelni fogjátok! Minden tőletek függ, rajtatok múlik!

Ezen a ponton szeretnénk bennetek emlékeztetni, hogy mindannyian önként jelentkeztetek erre a szép bolygóra és érdemesnek találtattatok, hogy most itt legyetek. Tudtátok és valójában most is tudjátok, mi lesz mindennek az eredménye. Azért jöttetek, hogy tudatotokat és a bolygótok tudatát felemeljétek. Azt hiszitek nem tudjátok, mit és hogyan kell cselekednetek, mi pedig azt állítjuk, hogy mindegyikőtök tudja, mit kell tennie, hogy a magasabb szintre való felemelkedés létrejöhessen. Azt mondod, erre nem emlékszel, elfelejtetted? És most mit csinálsz éppen? A velünk való kapcsolat is egy része a lélekszerződésednek, hogy mi segítsünk neked abban, amikor az emlékezésről beszélünk, hogy emlékezhess. A lényeg, hogy a változás létrejön és felemelkedtek egy magasabb szintre, saját magatokban és nem egy másik helyre…

Vegyük például az elementálok világát, az övéké sem „másik hely” , hanem a tiétekkel közös, csak az elementálok rezgésszintje eltér a ti 3D-s frekvenciátoktól. Ez az oka annak, hogy csak egy magasabb tudatállapotban válnak láthatóvá számotokra. Ti is pontosan ott maradtok, ahol vagytok, de a lélekrezgésetek egy magasabb szintre jut, saját magatokon belül. Csak akkor tudtok egy magasabb dimenzióba kerülni, ha ebből a dimenzióból valók vagytok, csak innen tudtok felemelkedni. Ehhez szeretnénk egy fontos dolgot hozzáfűzni: lesz egy esemény, ami  elgyorsítja a történéseket, ekkor a léleknek választania kell, véghezviszi, amit elkezdett vagy marad ugyan abban az állapotban. Ez az esemény attól függetlenül is létrejön, hogy tudatotokban érzitek-e az egységet a teremtővel. Bárhogy is lesz, a ti kezetekben van a döntés. Ezt sose feledjétek!

Fény és szeretet mindenkinek!

Csatornázó Blossom Goodchild

 

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Website: Blossom Goodchild © Copyright 2012

Reklámok