ÜZENET AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁGTÓL

2012. 07. 11.

MÉDIA – TEGYÉTEK AMIT A LEGJOBBAN TUDTOK!

Átfogó tervünk távolabbi részei kerülnek most teljesítésre világotokban. Odafigyelünk és őrködünk a bűnöző cabal sok tagjának és alárendeltjének folytatódó letartóztatásai felett és láttuk ezen letartóztatások gördülékenyen és hatékonyan folytatódnak anélkül, hogy bármiféle baj érte volna a bátor férfiakat és nőket a tűzvonalban, akik értetek dolgoznak, a Föld lakóiért. Felfedeztünk sok cabal ügynököt és munkatársaikat menekülés közben, hogy elkerüljék a bűnvádi eljárást. Amit szeretnénk tennio az a feltartóztatása ezen egyéneknek és korlátozása mozgásuknak annak érdekében, hogy földi szövetségeseink számára lehetővé tegyük a jobb odavonulást és a kieszközlését eme letartóztatásoknak. Hogy hogyan kívánjuk ezt végrehajtani az egy dolog amit meg fogunk osztani közvetlenül földi összekötő csapatainkkal a csatamezőn. Nem szeretnénk felfedni lapjainkat és tudatni ezen információkat azokkal, akik célpontjai eme letartóztatásoknak.

Mi természetesen nem szeretnénk elbizakodottak lenni és tanácsot adni azoknak, akik letartóztatásra kerülnek hadműveleti és megfigyelési módszereinkről. Ezekről annyit fogunk mondani, hogy módszereink és technikáink jelentős mértékben fejlettebbek, mint amilyen megfigyelési módszereket és nyomkövetést itteni 3. dimenziós világotok megkíván. Képesek vagyunk több mérföldről megfigyelni egy lény szívfrekvenciáját és még dimenziókra távol is az egyéntől. Nem feltétlenül kell ugyanabban a szobában, házban vagy épületben tartózkodnunk ahhoz, hogy megfigyeljük egy lény mozgását vagy akár a gondolatait, mert ezt akkor tehetjük meg amikor úgy döntünk.  Szeretnénk benneteket emlékeztetni, fivéreinket és nővéreinket, nem használjuk ezeket a felügyeleti módszereket veletek szemben. Fivéreink és nővéreink vagytok, család vagytok, és egyáltalán nincs rá szükségünk vagy akarunk benneteket ilyen módon felügyelni vagy megfigyelni.

Vannak közületek olyanok, akik vagy mostani inkarnációjuk előtt vagy aktuális inkarnációjuk alatt beleegyeztek abba, hogy részt vesznek az emberi gondolataik, testi funkcióik és érzelmeik mérésébe és ezen lelkeket mi ellenőrizzük és lépést tartunk a fejlődésével egészségüknek és tevékenységüknek, de ez valami egészen más, mint az emberek szabályai, mert csak egy nagyon kevés kiválasztott szerepel partnerként velünk ebben a fajta ellenőrzésben és kutatásban. A jelen kutatás célja tisztább tudományos és orvosi ismeretet szerezni az emberi fajról, mert szeretnénk mindent megtanulni népetekről, járművetekről, testi és gondolati folyamaitokról amit csak lehet, mindezt azért hogy tökéletesíthessük az állomásokat és segítsünk benneteket utazásotokban. Ezek az okok amiért végezzük ezeket a munkákat és semmilyen más okból. Szeretnénk tisztázni újra, nem szándékunk a hódítás vagy ellenőrzés, mivel az nehéz ügy és távol alatta áll a mi lelki fejlődési szintünknek. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljuk Teremtőnket és benneteket és az összes tervezet, felmérés és kutatás célja az, hogy megsegítsen benneteket és segítsen előre egy sokkal magasabb szintjére a létezésnek. 

Erőfeszítéseink, hogy segítsünk nektek eltávolítani a bűnöző cabal tagjait, egy másik területe törekvéseinknek, ahol úgy érezzük erőfeszítéseink fognak nagyban segíteni benneteket a fejlődésben sokkal magasabb szintre, mert ezek a lények egy nagyon félelmetes hatalommá nőtték ki magukat és képesek voltak sikeresen elnyomni az emberiséget, tudományaitokat, egészségügyi rendszereiteket, vagyon rendszereiteket, szabadságjogaitokat és még gondolataitokat és kifejezéseiteket is sok eon óta, de ütött az órájuk. A közülük szabadlábon lévők száma mára már jelentősen megcsappant, bár oly sokan vannak közülük akikkel ezek a letartóztatások folytatódnak a napokban és az elkövetkező hetekben ez biztos, de elmondjuk nektek minden egyes órával, nappal egyre többen kerülnek a sötét oldalról elfogásra és őrizetbe vételre embertársaitok által akik annak szentelték magukat, hogy elvégezzék ezt a tisztogatást társadalmatokban. Micsoda öröm ezt látni a felettük és mögöttük elfoglalt helyeinkről – bizonyos értelemben – és figyelni amint bátran, szakszerűen, nagy hatékonysággal, készséggel és eltökéltséggel látják el feladataikat amikor megállapítják ezen lények tartózkodási helyét és letartóztatják őket egyenként és néhány esetben kis csoportokban is, mivel néhányan összegyűltek szabadságuk  utolsó napjaiban, óráiban és pillanataiban mielőtt szembenéznek az igazságszolgáltatással – mely mindig is elkerülhetetlen volt számukra – az ellenetek, fivéreink és nővéreink, ellen elkövetett bűntetteikért.

Soha nem volt olyan pillanat amikor mi, az Ashtar Parancsnokság, nem hittük volna teljesen és tudtuk, hogy ezek a lények őrizetbe kerülnek, eltávolítva társadalmatokból örökre. Tudván mi fog történni és megtapasztalni azt, az két nagyon különböző érzelem és élmény. Megáldva a megpillantásával ezen letartóztatásoknak, melyek meg lettek tervezve és átbeszélve oly sokáig, egy leírhatatlan élmény, egy élvezet, egy megnyugvás a nyelv korlátozó szavai mögött. Annyira kívánjuk nektek, Szeretteinknek, élvezzétek ezt az élményt úgy mint mi és még jobban, mert ez a ti bolygótok és annyira sokáig voltatok elnyomva és ez csak a ti számotokra engedélyezett jog, hogy megszemléljétek és láthassátok ezen lények őrizetbe kerülését és eltávolítását uralmi helyzetükből és a hatalomból felettetek.

Ez a tisztogatás világotok megtisztítása sok szinten és minden léleknek a bolygótokon aki részt kíván venni ebben az eljárásban, akár megfigyelőként, engedélyezett ez a jog. Ma újfent kérjük sajtóorgánumaitok tagjait világszerte, szabaduljanak meg azoktól akik elnyomták őket, akik ellenőrizték őket, manipulálták és fenyegették őket és még a múltban bajt okoztak néhány embernek a szakmából, akik megpróbálták elmondani az igazságot és széttörni ezeket a láncokat. Mondjátok azt elnyomóitoknak: soha többé nem fogtok engem irányítani, engem birtokolni, többé nem tudtok megvesztegetni, fenyegetni vagy manipulálni engem! Hangosan beszéljetek és mondjátok el nekik, hogy ütött az órájuk és elérkezett a mi számunkra az idő és adjátok meg a jelet a riporterek, operatőrök, hang- és videotechnikusok hadának és csatlakozzatok velük a haderőkhöz és bűnüldözési tisztviselőkhöz a világ minden táján és tegyétek és tudósítsatok arról, amint a legjobb tudásukat nyújtják,   teszik azt amire olyan magas szinten kiképezték őket, teszik amit szeretnek és betartják ünnepélyes esküjüket és adjátok le ezeket a híreket világotok lakóinak, akik akarják ezeket a híreket, akiknek szükségük van ezekre a hírekre, akik korok óta  vártak ezekre a hírekre.

Ez az ő világuk és ez a ti világotok is és ti mindannyian hamarosan részesedni fogtok ennek nagy jutalmában, biztosíthatunk erről benneteket, de valamit ma meg kell tennetek mielőtt mindezen csodálatos kinyílnak nektek. Világotok emberiségének szüksége van arra, hogy lássa ezen lényeket,akik ellenőrizték, elnyomták, a  pénzügyi romlás, az éhezés, a betegség és a kór szélére sodorták őket, amint kipucolásra kerülnek a társadalomból és soha többé nem rendelkeznek már a lehetőségével annak, hogy kárt okozhassanak bármi módon. Ez az amire ma kérünk benneteket, tegyétek azt amihez olyan jól értetek. Tegyétek azt amit megígértetek, ha ezek a letartóztatások megindulnak. Megkezdődtek. A letartóztatások már nem a korai szakaszban tartanak, de a teljes lendület állapotában és elmondjuk nektek ez nem fog lelassulni, és ami már megtörtént nem fog enyhülni mint a kezek amik egy órát hátrafelé húznak. Elmondjuk nektek, az időt nem lehet visszaforgatni és ezek a lények, amelyek már őrizetben vannak, soha nem fogják újra látni a napfényt, amíg teljesen és tisztán rehabilitáltak nem lesznek, erre szavunkat adjuk.

Ezek a lények nem fognak jogi kiskapukat találni vagy menedéket briliáns és ravasz jogi elméik mögött, hogy kibújjanak a kínos helyzetből, amit maguknak teremtettek. Csak egy menekülés létezik számukra és az a teljes körű rehabilitáció, amit szakmai személyzetünk felügyel, akik nagyon tapasztaltak és magasan képzettek szakterületükön. Biztosítunk ismét benneteket arról, hogy azon lények akik egyszer már őrizetbe kerültek, soha többé nem lesznek társadalmatokba az emberiség közé keverve és engedve, amíg el nem érnek egy szellemi és erkölcsi megértési állapotot,

és elmondjuk nektek, hogy nem tudnak szimulálni ebben, mert van egy nagyon  lapos és pontos középérték egy lélek rezgési frekvenciájának mérésénél és ez az pontosan, amit el fogunk ezen lényeken végezni.

Törjétek szét a láncokat, amivel megkötöztek benneteket ezek a sötét lelkek, nincs erre jobb idő, nap és alkalom. Most van erre a legjobb helyzet megtörni ezt a történetet és a szemeteken és fületeken keresztül osszátok meg ezt az egész világgal. Bárki is legyen az az egyén, legyen az egy személy vagy egy média vállalat, úgy fog rá az emberiség azonnal tekinteni mint egy hősre, úttörőre, faltörő kosra és igen, bizonyos értelemben, mindannyian saját megváltóitok vagytok, ezt akartuk megvilágítani nektek. Nem várhattok senkire hogy jöjjön és megmentsen benneteket.

Ti vagytok, a Föld lakói, akiknek megvan a lehetőségük és az eszközök arra, hogy megmentsétek magatokat egy újabb napjától az elnyomásnak és egy életnek korlátai között a hiánynak és a szükségnek, konfliktusoknak, pusztításnak, szegénységnek, nyomorúságnak és nehézségeknek. Elérkezett az idő mindnyájatok számára, hogy együtt dolgozzatok és emeljétek fel magatokat messze a határain túlra ennek a korlátozó dimenziós létezésnek. Képesek vagytok rá, most megvannak hozzá az eszközeitek, a hátteretek, a remek alkalom a jobbra átváltani teljes valóságotokat és minden egyes léleknek szerte az egész bolygón. Minden lépésnél és lehelleteteknél veletek vagyunk az úton és megteszünk mindent ami hatalmunkban áll, hogy semmi bántódásotok se essék és szeretteiteknek, barátaitoknak, munkatársaitoknak vagy éppen ismerőseiteknek se. Kiváló eszközeink vannak a védelemre és a felügyeletre és most is ebben a helyzetben vagyunk ebben a pillanatban, és nem vesszük le rólatok a szemünket egy pillanatra sem, miközben azon gondolkodtok mi az amire elérkezett az idő hogy megtegyétek. Köszönjük nektek bátor férfiak és nők a frontvonalban, és kérdezünk benneteket, férfiakat és nőket világszerte a médiában, nem érkezett még el az idő arra, hogy csatlakozva belépjetek ebbe a küzdelembe, ebbe a harcba az igazi szabadságotokért, a békéért és az emberek jóllétéért világotokon?

Barátaitok vagyunk, családotok és munkatársaitok, akik egy magasabb dimenziós szintjén léteznek ennek a Világegyetemnek, de itt állunk mellettetek, földi fivéreink és nővéreink mellett.

Mi vagyunk az Ashtar Parancsnokság.

Csatornázta – Greg Giles

Magyar nyelvű fordítás: Katherine

Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-ashtar-command-71112-media.html

 

Reklámok