Marix a Szíriuszról 3. / Sarinah közvetítése

2012.07.31.

Az átváltozás tüze!

Miközben rendkívüli tisztítóprogramok veszik kezelésbe testeteket, láthatóvá, érezhetővé válik, mi az, ami nem felel meg az új, arany rezgéseknek és mit szorul teljes átalakításra!

Megint az az érzésünk, ezek a szavak nem fejezik ki a külső és belső átalakulásoknak a fontosságát, mert ez a gyógyulás minden szinten zajlik!

Kedves Barátaink, mi a Galaktikus Családotok, sokkal jobban elköteleződtünk a ti oldalatokon, mint ti azt gondoljátok. 

Rendszeresen ülésezünk a Fény Uraival, az Agartha-iakkal és végül, de nem utolsó sorban Földi Szövetségeseinkkel!

Hogy lássuk, hogy állnak az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatos tervek, hogy a tervezett szerint zajlanak le az események és hogy ezeket az átalakulásokat, hogyan élik meg az emberek! Ez nagyon fontos számunkra, mert ez újfent egy tapasztalat, ami megint másoknak segítséget jelenthet.

Vegyétek azt is számításba, hogy nem csak Gaia rezeg magasabbra, hanem időközben majdnem az egész galaxis a planetáris emelkedés mozgásában van!

Így ti, a bölcs és messzire utazott lények, sok más távoli naprendszer lakójának is segítetek majd a felemelkedésben!

Egy mérhetetlenül megtisztelő szolgálat, mert ti vagytok, akik a fizikai testtel együttes lélek felemelkedése során, a saját világotokat és a körülöttetek lévő embereket magatokkal viszitek! 

De térjünk rá a témára, amiért ma eljöttünk.

Az utolsó üzenetünk címe: Az első finomra hangolt és egyéni kapcsolatfelvétel – First Contact in a gentle-individual Way – volt és szeretnénk először is köszönetet mondani azoknak, akik együttműködtek velünk!

A Fény Hírnökeinek, akik értekeznek a Galaktikus Családdal, hogy tájékozódjanak a legfrissebb hírekről, a fordítóknak és a csapataitoknak nagyon köszönjük a munkát, mennyire remek csodálatos lények is vagytok mindannyian!

Igen, Rád gondolunk, aki éppen ezeket a sorokat olvassa, milyen csodálatos lények telepedtek le a Földön, hogy hazavigyék a Földet és lakóit, ahol a menny részei voltak és EGYEK voltak a mennyel!

A Fény szolgálata sokrétű és akik „inkognitóban”, tehát rejtve tevékenykednek, ők ugyanolyan”sztárjai” a történéseknek, mint azok, akik a nyilvánosság előtt tesznek jót! 

De térjünk végre rá az egyéni első kapcsolatfelvétel témájához!

Sok minket meghívó energetikai hullám elért hozzánk, ez számunkra mérhetetlenül fontos, mert csak így vehetünk fel veletek kapcsolatot, mert meghívtatok minket, hogy belépjünk az életetekbe!

Eltarthat egy darabig, míg a Csillagtestvérekkel való kapcsolat teljes mértékben létre jön, mert mi gyengéd/finom hullámokon közelítünk, ami nem jelent mást, mint hogy nem akarunk megijeszteni benneteket!

De azt is szeretnénk elmondani, hogy a házaitok és lakásaitok felett elrepülve világítunk nektek és rátok villogunk, hogy üzenjünk: Sziasztok, itt vagyunk!”

Nos, felderítő járműveink messziről úgy néznek ki, mint egy repülő, de teljesen hangtalanok és különösen mélyen repülnek!

Majdnem minden éjszaka fényes üdvözleteket küldünk ki vörös, arany, kék és ezüst színben, a lézerhez hasonlatos sugarakkal sugárzunk az égre, vagy pontosabban fogalmazva, egyértelmű „Itt vagyunk” jeleket adunk, amik még az esős felhős égbolton is láthatók!

Vegyétek számításba azt is, hogy nem szegülhetünk ellen az ember szabad akaratának, ezért a fényjeleink gyakran olyanok, a minket „nem ismerők” számára, hogy lehetséges repülőnek vagy természeti jelenségnek néznek minket! Mégis világosan felismerhetőek vagyunk, bár lehet csak egy pillanatnyi időre.

A Csillagcsaláddal való kapcsolat felvétele ösztönzött sokakat kedves Barátaink, maga volt sokak számára az indíték, erre a Föld-i inkarnációra!

Ami másrészt megmagyarázza a türelmetlenséget és az elvágyódást, ez pedig érzékelhető szeretethullámok formájában ér el hozzánk!

A legfontosabb a szeretet és a bizalom, mert ezek olyan típusú energiák, amik vonzó hatásúak, így mi feltétlenül érezni fogjuk a „vonzalmat” irányodba és be is tartjuk szavunkat. Te vagy a rendező, mi vagyunk, akik a te általad küldött jeleket vesszük és kivitelezzük, természetesen szolgálva mindenki jólétét és a legfelsőbb Isteni akaratot!  

Kedves Barátaink, valóban felhatalmazott minket a Teremtő, hogy megkezdjük a leleplezéseket és a bemutatkozásunk is sort kerítsünk! Arra is felhatalmaztak minket, hogy megszüntessünk minden zavaró tényezőt, ami a nyilvános színrelépésünket zavarná! Itt megemlítenénk még egyszer, hogy beindult a gépezet és senki nem képes immár megakadályozni, hogy minden idők eseménye beteljesedjen.

Nagyon örülünk és szívünk majd kiugrik a helyéből! Köszönet Nektek és áldás rátok, elbúcsúzunk erre a pillanatra.

Köszönjük Marix

Sarinah

Csatornázó: Sarinah

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

Copyright © Sarinah

Reklámok