Marix a Szíriuszról 4. / Sarinah közvetítése

 2012. 08. 10.

A vizsgák ideje

Ahogy kereszteződnek rég megtisztogatott és előkészített ösvényeink, érthető, hogy olyan érzésetek van, mintha vizsgáztatna benneteket az élet.

Ez valóban így van, de nem ti vagytok a vizsgázók, hanem a világszínpad egésze, mert minden, ami a legmagasabb energiával nem rezeg együtt, felbomlik! 

A közösségetek kollektív ereje, szinte már majdnem olyan hatalmas, mint a miénk! Ezt csak azért említjük meg, hogy lássátok, megéri kiállni pl. az igazságosságért, a békéért vagy a szolidaritásért vagy egy petícióért!

Ez nem jelent mást, mint hogy sok fénylő szívű emberrel összekapcsolódva, pl. meditációval értek el egy kitűzött célt és ha mind egyfelé húztok, akkor meg is valósítjátok!

Itt most köszönetet mondanánk azoknak, akik ezeket a sorokat olvassák és azoknak, akik a fenti megjelenítési formát, [manifesztációt meditációval] szorgalmazzák és támogatják!

Mi, csillagnemzetségek családjai [galaktikus családok] sem vagyunk tétlenek és fényhajóinkkal egyre közvetlenebbül és  közelebbre jövünk, hogy a nyilvánosság is láthasson bennünket és közömbösségük irányunkban megszűnjön!

Ezekben az időkben jó érzés tudni, hogy a [mentális] gátak átszakadnak és az aranyszínű áradat, feltartóztathatatlanul utat tör magának.

Így mindent elmos az ár, ami szembeszegül az új korszakkal és aki tudatosan hagyja magát sodortatni az árral, az készüljön fel, hogy  mindentől meg kell szabadulnia, ami az „úszást” megnehezítené! De amint a rátok nehezedő súlyoktól megszabadultok az Isten áramlat gondoskodni fog a teljességről és a gyógyulásról minden téren! 

Így már nem kérjük tőletek, legyetek türelemmel, mert rég útjára indult minden. Hanem azt kérjük tőletek, biztosítsátok a lehetőséget, hogy a mi oldalunkon is megnyithassuk a gátakat, így létrejöhetne pillanatokon belül a nagy összetalálkozás!

Micsoda fénykaszkád, ami elér hozzánk és megérkezik, csodás látni, amint felénk nyújtjátok kezeiteket, egy energia, amire rögtön válaszolunk.

Hogy hogyan válaszolunk? A vonósugárral [levitációs sugárral], ami olyan érzést kelt, mint mikor a lift elindul felfelé. A belépésre a kapuk tárva nyitva, kedves Barátaink!

Gondoljatok arra, hogy egy kis gyakorlat és hozzászokás is szükségeltetik, hogy kibírjátok ezeket a magas rezgésszámokat testetekben, és létrejöhet a családok egyesítése!

De szeretnénk kiemelni, hogy itt olyan rezgésszintbeli ráhangolódásról van szó, tehát olyan kapukon léptek át, amiken már számtalanszor átléptetek, amikor a lelketek a testetektől a halál során megvált!

Talán így már világossá válik számotokra, hogy komolyan fontos a testeteknek időt hagyni, amíg ráhangolódik és megszokja az új rezgésszintet!

Mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ez a ráhangolódási folyamat számotokra minél zökkenőmentesebb legyen!

Kedves barátaink, találjatok egymásra és alkossatok hálózatokat, mert együtt vagytok igazán hihetetlenül erősek!

A búzakörök azért vannak, hogy energetizáljanak és egy történetet mesélnek el, elmondják többek között, mikor mik a terveink és hogy zajlik majd le minden! Ezen kívül ti is létrehozhattok egy energetikai ellenpárt [kiegészítő párt], ha más fénymunkásokkal összefogtok és egy földi búzakört alkottok. Ennek olyan hatása lesz, mint a konnektor és a dugalj csatlakoztatása, egyszerűbben fogalmazva, az áramkör bezárul. Minden bizonnyal értitek, mire gondolunk!  

Biztosítunk benneteket, hogy szívünk is vágyik már a találkozásra, mert minél közelebb jövünk hozzátok, annál erősebben érezzük a mágneses vonzást (levitációs, lebegésszerű vonzás).

Így egymásra talál, ami összetartozik! Az energiák naponta emelkednek, így amik már legbelül vagytok, az kívül is láthatóvá válik!

Köszönet Marix!

Sarinah

Csatornázó: Sarinah

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/

Copyright © Sarinah Aurelia

Reklámok