Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától

2012. június 19.

Palackposta

A veletek megosztott üzenetek szerepe, hogy fáklyaként világítsanak és kivezessenek az információhiány sötétjéből a fénybe, ahol válaszokat és további megoldásokat találtok az élet mindennapi buktatóira. Üzeneteinkkel nem szándékozunk senkit sem meggyőzni vagy bármit is elhitetni veletek, amire még nem vagytok készek, vagy ami jelenleg még nem nyert értelmet számotokra. Üzeneteinkkel nem kívánjuk azokat felébreszteni, akik nem szeretnének még felébredni. Az így közvetített információ nem ezt a célt szolgálja és emiatt alkalmatlan a tudatlanságból való felébresztésre, hiszen nem rendelkezik bizonyítási minőséggel. Értitek, hogy üzeneteink nem erre valók és nem használhatóak így, mert erre ilyen formában nem alkalmasak?

Azoknak címezzük üzeneteinket, akik úgy döntöttek felébrednek és egy magasabb és átfogóbb megértés után kutatnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják a tudásszomjukat csillapító információs csatornákat, amik tisztázzák mi is történik velük és körülöttük a világban. Szeretnénk, ha közületek egyre többen ebben a szellemben olvasnátok üzeneteinket úgy, mint információs forrást az arra szomjazóknak. Ez, üzeneteink eredeti hatását szerfelett növelné és veletek közös küldetésünket rendkívüli módon segítené.

Köszönjünk igyekezetüket és munkájukat mindazoknak, akik világszerte elérhetővé teszik üzeneteinket és reméljük, nem hagynak fel ezzel a jövőben sem, de kérjük őket óvatosabban válogassák meg, hogy kikkel osztják meg ezeket az információkat. Vannak, akik ilyen típusú üzenetekre egyszerűen még nem állnak készen és utazásuk e pontján még ijesztőnek és a szavahihetőség határain túlinak tűnhetnek információink. Azt is megértjük, hogy sokan közületek pont az ellenkezőjét érzik és számukra ezek az információk hitelesek, érthetőek és több értelme van, mint bármely más magyarázatnak arra, miért is vagytok itt és hogyan működik körülöttetek a világ. Meg van az oka, miért csak néhányatokkal harmonizálnak ezek az üzenetek, míg más emberek szokatlan csodabogaraknak skatulyáznak be benneteket is.

Szeretnénk ma veletek megvitatni, mi az amit utazásotok ezen pontján elkerülhetetlennek érzékelünk. Kihívások előtt álltok, de a lehetőség is adott a sikerhez, ami teljes mértékben különbözni fog az eddig tapasztaltaktól. Nem látjuk a kifogásokat, a rossz döntéseket, a feladást vagy a vereség beismerését. Nem azért alakítjuk így a dolgok menetét, hogy saját magatokat győzzétek le. Ezt a teremtő rendelte így, hogy azok, akik félelmüket le akarják győzni és szembe akarnak fordulni korlátaikkal, ill. felül akarnak kerekedni az akadályaikon, eldönthessék, hogy szolgálja-e még ez a félelem az előre eltervezett, személyre szabott és kollektív célokat.

Teremtőnk eme kérése biztosan nem volt könnyedén kivitelezhető feladat, de mi örülünk a lehetőségnek, ahogyan bizonyára ti is és részünkről úgy döntöttünk, a lehető legjobbat hozzuk ki belőle. Reméljük közületek sokan bölcsen élnek ezzel a lehetőséggel és tudásuk szerinti ők is a legjobbat hozzák ki a helyzetből. Meggyőződésünk, hogy sokan meglepődnek majd, amikor felfedezik, valójában milyen nagy egyéni és kollektív potenciállal rendelkeznek. Sok életlecke és tapasztalás valósult meg az eddigiek folyamán világotokban, de ezek közül egy sem hasonlít arra, ami most azokra vár, akik kitartóan haladtak útjukon, akik minden helyzetből képesek voltak felállni és újabb kapukat nyitottak lelkükön, ami egyesek számára zárva maradtak, amikor nem törekedtek a lelki gazdagságra, nem tartottak önvizsgálatot, nem akartak szembesülni új kihívásokkal és nem akartak többek lenni jelenlegi állapotuknál.

Eljön majd a nap, amikor bolygótokon minden lélek úgy dönt, lecseréli a régi valóságot (paradigma) egy új kalandokkal és másfajta tapasztalásokkal teli életre, amivel családfáját gazdagíthatja. Azonban ma sok lélek számára jobb döntés itt maradni és figyelmüket néhány még megtanulandó leckére összpontosítani és az útjukban álló akadályokkal megvívni. Reméljük, akik készek valami újra, megértik ezt és elfogadják a lelkek döntését, akik szeretnék életüket a szokásos módon folytatni, ami még tartogat számukra megoldásra váró kihívásokat és megtanulandó leckéket. Egy bizonyos időpontban ők is elérik majd a hegycsúcsot, amihez ti már majdnem elértetek és felkészülnek majd az ugrásra a hit, a bizalom, a bizonyosság, a bátorság, a kalandok, a csodák és titkok világába, ahová most ti készültök. Akik készek erre az ugrásra, azt mondjuk: hosszú utat tettetek meg és sok kihívással szembesültetek és megedződtetek, mert a teremtő tesztelt és erősített benneteket, hogy egyesüljetek a felsőbb erőitekkel, amik mindig is veletek voltak. Ez a ti napotok és ezt nem feltétlenül kell mindenkivel megosztani, mert vannak, akik nem készek erre. Megértitek ezt? Reméljük tudtok majd örülni azoknak az élményeknek, amiket még ha szeretnétek sem tudtok akárkivel megosztani. Ez így van és így is kell lennie addig, amíg a jövőben eljön az a nap, ami mindig eljön, amikor mindenki megteszi ugyanazt az utat, amit ti is bejártatok és akkor ott, az ajtó túloldalán várhatjátok őket, amin kicsit korábban, ti léptek most át éppen.

Azoknak az Olvasóknak, akik ma még bizonytalanok, készen állnak-e már a régi valóságból az újba váltani, azt üzenjük, hogy minden döntés helyes döntés és ha úgy érzitek legbelül, még nem jött el a ti időtök, fogadjátok nyugodt szívvel és érezzétek a döntésetekben rejlő őszinteségét az itt maradáshoz, együtt azokkal a testvéreitekkel, akik szintén ezt az utat választották. Sokak számára ez a helyes döntés és azt üzenjük, vigasztalódjatok annak tudatában, hogy belső hangotokat és bölcsességeteket használva találtátok meg személyes utatokat, amin haladva a benneteket legjobban szolgáló kihívásokat és élményeket tapasztalhatjátok meg. Legyetek büszkék, bátor döntésetek tudatában, azonban mindenképpen tartsátok szem előtt, hogy mindig létezik egy másik lehetséges út is számotokra, ha bizonytalanságot éreznétek mostani döntésetek helyességével.

Visszafogottságot és bölcsességet igényel az itt maradást választani és énetek egyes területeivel tovább dolgozni, hogy még több tapasztalatot gyűjtsetek és még több leckét megtanuljatok. Pontosan arra lesz lehetőségetek, amire szükségetek van, hogy egy nap kiterjesszétek szárnyaitokat és útra keljetek, ha eljön az időtök és már készen vagytok az utazásra. Addig ne legyen mindig az az érzésetek, hogy bárki is sürgetne a megfelelő döntés meghozatalában, mert nincs siettető visszaszámlálás, hiszen „minden idők” rendelkezésetekre állnak, hogy megtapasztalhassátok az anyagi világ összes lehetséges élményét, ha ezt szeretnétek. Azok számára, akik a továbblépés mellett döntöttek, azt üzenjük, hogy az idő gyorsan letelik és már nincs sok időtök hátra az utolsó előkészületekhez és a kevésbé kimunkált és figyelmet igénylő területek csiszolásához.

Mindannyian egyedülálló értékekkel és tudással rendelkezünk az életben, ezeket folyamatosan ápolnunk és felülvizsgálnunk elengedhetetlen. Üzenjük a mostanság „koffereiket pakolóknak”, fordítsatok minden nap egy kis időt magatokra és készítsetek leltárt, mi az, amiből némi összpontosítással és apró változtatásokkal profitálhatnátok. Ha ezt meg tudjátok valósítani, gazdagíthatjátok lelketeket, örömötöket lelhetitek benne és növekedhettek. Mindennek van eredménye, amiért töri magát az ember és ez megosztható mindenkivel. Erre szeretnénk ma emlékeztetni benneteket, mert minden igyekezet gyümölcsöt hoz, mindenki számára a világban.

Legyen béke szívetekben kedves testvéreink. Barátaitok és családotok, a Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett Forrás:http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_19.html