A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete

2012. 07. 02.

A ti igaz egyetemes nevetek

Vessetek egy pillantást származásotokra és felfedezhetitek valóban rendelkeztek örökséggel egy csillagrendszeretek – melyet jelenleg otthonotoknak tekintetek – határain túli csillagrendszerből. Sokan közületek eredetileg nem a Földnek nevezett bolygóról származik. Sokan érkeztetek a Naprendszerbe elég nagy távolságokban elhelyezkedő világokból, sokan nagyon távoli galaxisokból, amit Tejútnak ismertek. Mi is, barátaitok és családotok tagjai, ezek között a Fény Galaktikus Föderációja, ugyancsak számos helyről érkeztünk szerte az Univerzumból.

Szövetségünknek vannak tagjai akik a Földet otthonuknak hívták és származásuk is ide vezethető vissza, és vannak szervezetünknek olyan tagjai akiknek eredete szintén részben megegyezik világotok néhány azonos területével, melyet otthonotoknak neveztek sok itteni inkarnációtok során. Szeretnénk újra elkezdeni bemutatni benneteket önmagatoknak és ezekkel a bemutatásokkal reméljük felnyitjuk emlékezetetek gátjait arról kik is vagytok valójában és honnét érkeztetek. Elérkezett erre az idő, és sok mindent kell megvalósítanunk, mindamellett a ti megismertetésetek igazi lényetekkel és valós történelmetekkel, melyet mi nagyon fontosnak tartunk ebben az időben számotokra, sokat kell még elmagyaráznunk nektek és érezzük az emlékezés a múltra nagymértékben csökkenteni fogja azt az információ mennyiséget, amit újra ismertetni kellene veletek. Úgy érezzük a munkaterhelés csökkentése ezen a területen nagyon hasznos lenne mindannyiunk számára – beleértve önmagatokat is – ezért úgy döntöttünk elkezdjük kiválasztott személyeknek elmagyarázni világotokban kik vagytok,egészen mostanáig, mely hét lakat alá van rejtve, biztonságosan őrizve hogy bemutathassuk nektek, amikor elérkezett az erre megfelelő idő.

Itt az idő és szeretnénk finoman felfedni előttetek csak néhány – nem mindet egyszerre – részletét egyetemleges kiléteteknek, néhány beszámolót történelmetekből és az emberiség történelméből, akik a családotok és barátaitok, sokan tartózkodnak most közülük az egeteken az űrhajókban, anyahajókban a Fény Galaktikus Föderációjának küldötteiként és éppen mások vezetik azt közös küldetésünk érdekében. Amit szeretnénk tenni az az, hogy névsorolvasást tartunk – ha úgy tetszik – és elkezdünk kiadni egy névsort és várunk válaszotokra hallottátok-e hogy neveteket szólítottuk és egynek tekintitek-e magatokat vele. /azonosultok-e vele/ Ez lehetővé teszi számunkra hogy felfedezzük vajon rezonáltok-e saját emlékeitekkel.

Ez egy lassú és kíméletes eljárás, melyről úgy érezzük a legbiztonságosabb módja annak, hogy szóba hozzuk ezt a kényes témát. Nem akarunk beletaposni az életetekbe, egyszerre kiabálni nektek kik vagytok, mert ennek a fajta felébredésnek lehetnek negatív hatásai azoknál akiknek másoknál törékenyebb lelkük van közületek, míg mások szelleme és érzelmi alkata vas és acél. Mindig puhán kell lépkednünk, óvatosan és amennyire lehetséges gondosan eljárnunk, soha nem lehetünk biztosak abban hogyan reagál egy lélek erre a fajta ébresztésre arról ami volt, bizonyos esetekben sokáig őrizte meg őket a külvilág az öntudat ébredésétől.

Inkább előnyben részesítjük egyenlőre az ébresztő hívások megkezdését – ha úgy tetszik – álmaitokon vagy telepatikus állapototokon keresztül. Néhányatok számára információkat adunk ily módon és lehetséges lesz, bár mi megértjük és tisztában vagyunk vele akadnak olyanok akik még kellőképpen nem sajátították el az információk vételének és küldésének ezt a formáját. Kérjük engedjétek meg nekünk eme eljárások megkezdését ilyen formában még akkor is ha nem  tudjátok venni jelenleg üzeneteinket, mert arra a következtetésre jutottunk ez a leghelyénvalóbb módja az eljárásnak ebben az időben. Arra kérünk benneteket maradjatok éberek, nyitottak nektek küldött üzeneteinkre melyek eltérő formában érkeznek majd társadalmatok különböző tagjainak. Nem mindenki fog majd ugyanazon a módon üzenetet kapni, mivel nem mindegyikőtök képes üzenetek fogadására ugyanazon a módon, mint ahogyan néhányan megmutatták tehetségüket vagy hiányosságaikat egyes üzenetek vételén keresztül bizonyos eszközökig.

Szeretnénk, ha figyelnétek erre és figyeljétek neveiteket, mely a ti igazi örök egyetemes nevetek, mert ez lesz az első amit megosztunk ügyünkben veletek, mivel érezzük nevetek a kulcs mi kinyitja a zárakat sok mindenre választ adva nektek. Nevetek nem biztos hogy úgy hangzik mint a jelenlegi inkarnációtokban és arra kérünk továbbra is maradjatok éberek nevetekre, mely úgy hangozhat számotokra mintha egy idegen nyelven vagy nyelvtudással mondanák. Azt kérjük tőletek, tartsatok tollat és papírt kezetek ügyében leírni azt, bármilyen információt, amit vettetek és készítsetek egy összefüggő listát az információkról amiket kaptatok, mert lehet ennek semmi értelme sem volt korábban számotokra, ez megváltozhat amint több információt osztunk meg veletek és elkezdhetitek az összegyűjtött listák vizsgálatát, hogy tartalmaz-e egy összefüggő és igazi kiléteteket magába foglaló történetet arról mi az amit tettetek, hol van ahonnét érkeztetek és kik a barátaitok, a családotok és ha van ilyen, milyen szövetséghez tartoztok.

Úgy érezzük ez egy nagyon alkalmas kiindulási pont, sokan közületek nagyon izgatottak lesznek és élvezik majd ezt a részét közös küldetésünknek, mert természetesen meg tudjuk érteni milyen csodálatos élmény lesz számotokra Drágáink, hogy kézhez vehetitek annak ajándékát kik is vagytok valójában. Mától kezdve mindig álljatok készen jeleink, jelzéseink és útbaigazításaink vételére és vegyétek a fáradságot a megőrzésére bármilyen hozzátok érkező információnak, nem számít mennyire apró. Még ha nem is vagytok biztosak abban, hogy ez nyom lehet számotokra, azt ajánljuk írjátok le és őrizzétek meg későbbi vizsgálatra. Reméljük valóban élvezitek majd életetek eme szakaszát, mert az bizonyosan hoz izgalmat, szórakozást, nagy örömöt és olyan sok választ, amit sokan közületek már jó ideje kerestek.

Barátaitok vagyunk és családotok, mi adjuk a kulcsot ahhoz kik vagytok valójában, melyet most átnyújtunk nektek, fivéreinknek és nővéreinknek, az emberiség családjának.

Csatornázta – Greg Giles

Magyar nyelvű fordítás: Katherine

Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-galactic-federation-of_02.html

 

Reklámok