A Fény Galaktikus Föderációjának üzenete

2012. 06. 24

 A mi hajóink tarkítják egeteket

Nemsokára otthon leszünk. Nem érkezett még elindulásunk ideje és fontos, hogy felismerjétek, mindig szem előtt tartva mi van most terítéken és nem más,mint ahogyan el kell végezni a dolgokat. Még sok a tennivalónk és fontos, hogyközületek azok akik felelősei lesznek eme feladatoknak szem előtt tartsák mi a fontos és mi a feladatuk az öntudatosságra ébredésetekben. Ez most nem az álmodozás ideje arról mi vár ránk az előttünk álló napokban, mivel ez a fajta gondolkodásmód nem segíti elő azon gondolatokat és cselekvéseket, melyek elengedhetetlenek a ma előttetek álló feladat sikeres befejezéséhez.

Ami fontos az a MOST pillanatában mutatja meg magát nektek, semmi más nem fontos mint ahogy semmi más nem valós. Nem a múltatok és nem a jövőtök valóságos, csak az ami jelenleg mutatkozik a MOST-ban az a valós. Értitek? Értitek, hogy nem tudtok visszamenni az időben, sem előre, csak a MOST pillanatában létezhettek, és a MOST pillanata megkívánja a teljes figyelmet a munkák elvégzéséhez, mely meghozza a sikeres egyesülést velünk.

Csapattársaitok, kiknek erőfeszítéseit látjuk, mely fontos, hogy segítsenek befejezni a feladatot, mely lehetővé teszi számotokra a zökkenőmentes átmenetet amennyire lehetséges. Megismételjük, nem azt kívánjuk tőletek, gondolkodjatok azon, ami rátok vár, mert ez az energiáitok elpazarlása, energiáé, mely annyira értékes árucikk ebben a pillanatban. Azt kívánjuk számotokra, hogy használjátok fel energiáitokat az ebben a pillanatban veletek szemtől-szemben álló egyes dominók lebontására. Ezek a dominók képezik a falat a Föld lakosai és mi, a csapattársaitok, a Fény Galaktikus Föderációjának tagjai között. Azt kívánjuk, romboljátok le ezt a falat. El akarjuk kezdeni veletek számos tervünkön a közös munkát, melyek egy részét szükségesnek tartjuk a lakosság biztonságának és jóllétének szempontjából a kijelölt területeken élők számára, mely területeket a közeljövőben elöntenek a tenger nyers hullámai, amit a tektonikus lemezek elmozdulása okoz mélyen a Föld középpontjában. Ezen tektonikus lemezek elmozdulása által a bolygó lemond harmadik dimenziós mintáiról, lesznek kiengesztelő energiák és szétszóródnak a Világegyetem étereibe.

Semmi más, csak Földanyátok viskói mennek veszendőbe, minden újrahasznosításra kerül ebben az Univerzumban, az energiák mint a játékgyurma újrahasznosíthatóak a teremtésre. Segítsetek nekünk az alapok lefektetésével, mely lehetővé teszi számunkra, hogy elkezdhessük a közös munkát, továbbra is terjesszétek tudjátok itt vagyunk és miért, ez az amiért hozzátok utaztunk. Ebben a tekintetben sokat fejlődtetek, de azt kérjük ne lassítsátok le lendületeteket most, kapcsoljatok rá, szinte már elértétek a célt, hogy megízlelhessük annak a napnak a gyümölcsét, amikor sok hajónkat közelebb hozhatjuk bolygótok felszínéhez és megkezdhetjük az első lépését azok toborozásának, akik kimutatták hajlandóságukat a velünk együttműködésre a világotokon szükséges munkálatok elvégzésére. Szorgalmasan állítjuk össze azok névsorát, akik érdeklődést mutattak a velünk közös munkára és akik ugyancsak bebizonyították jó munkamoráljukat és magatartásukat azokkal szemben, akikkel kapcsolatban állnak.

 Nem zárjuk el bőröndjeinket – hogy úgy mondjuk – azok elől akik bizonyságot tettek a tiszteletről, mások szabad akaratának alapvető megértéséről, és a véleménynyilvánítási szabadságról. Azok akik kinyilvánították azt, hogy még nem tanulták meg eme erényeket nem kerülnek kiválasztásra a közvetett vagy közvetlen együttes munkára. Ennek így kell történnie, mert úgy érezzük szükséges biztonságos, békés, termékeny munkakörnyezetről gondoskodnunk.

Amit mi itt csinálunk nem gyerekjáték és nem ez az idő azok számára, akikmég nem érték el az alapvető megértését annak hogyan bánjanak és hogyan viselkedjenek egymással, hogy most tanulják meg az alapokat, melyeket már régen el kellett volna sajátítaniuk jelenlegi életükben vagy akár számos korábbiinkarnációjuk során.

Nem azért vagyunk itt, hogy neveljünk és tanítsuk ezeket a nagyon alapvető viselkedési tulajdonságokat és modort. Sokkal haladóbb okok miatt érkeztünkés nincs erre időnk, nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy rendbe hozzunk olyan egyéneket akik velünk szeretnének dolgozni, de nem mutattak hajlandóságot a jó együttműködésre másokkal, és nem tettek erőfeszítéseket alapvető udvariasságra vagy mások nézeteinek és érzéseinek tiszteletére. Úgy érezzük lesznek közületek olyanok, akik csalódnak majd ebben, mert nem kerülnek kiválasztásra a fenti feltételek miatt, habár mélyen legbelül azt érezzük magunkban meg fogják ezt érteni és talán ez lesz a katalizátor számukra, hogy elkezdjék önmagukon a belső munkát és rájönnek ez az erény mi bennük élt, mielőtt energiáikat kifordították, képes megjavítani külső világot. Ez a munka helyes sorrendje, fel kell építeni és megszilárdítani a házat mielőtt eltávolítjuk a szerszámokat, és használjuk a tudást hogy segítsünk a szomszédoknak építkezni.

Reméljük, hogy mindenki aki érintett nemleges döntésünkben – néhányan a viselkedésük vagy a hozzáállásuk miatt, amit kinyílvánítottak az online közösségi oldalaitokon – megértik ez nem személyeskedés, mert ez a döntésküldetésünkért születik, melyet Teremtőnk nevében teszünk és nem kockáztathatjuk közös munkánkat és annak teljes és sikeres megvalósítását minden szinten, nem számít milyen óriási vagy apró, mivel minden egyes darab létfontosságú a ház tartósságához, melyet építünk és ez a ti új evilági otthonotok.

Segítsetek nekünk elkezdeni otthonotok újjáformálását. Vegyétek fel szerszámaitokat, mely ott van kezetek ügyében és lássatok hozzá a munkához. Üssétek be az első szöget ma a fába azzal, hogy megosztjátok a videókat, ami egyértelművé teszi azok számára akik látni akarják hajóinkat egeteken úszva, mert a nyitott elme megvilágosodik arról, hogy nem madarak vagyunk, nem fénytrükkök és nem vagyunk fantáziadús elmék agyszüleményei. Itt állomásozunk hajóinkkal és hirdetjük jelenlétünket szerte a világotokban, és arra kérünk benneteket segítsetek ezt bebizonyítani azoknak akik szeretnék látni. Ez minden amit kérünk jelenleg. Sokkal több feladat lesz, ha a kezdeti alapokat lefektettétek és arra kérünk benneteket összpontosítsatok erre az apróságra és csak erre most, hiszen ez fontos most nektek, számunkra is ésszeretet küldetésünk számára Teremtőnk szolgálatában nektek és egymásnak.

Mi vagyunk szövetségeseitek az egeteken. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Föderációja.

Csatornázta: Greg Giles

Magyar nyelvű fordítás: Katherine

Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federationof_

6155.html

Reklámok